OM OSS

01URD KLIMA OPPDAL & SANDNES

URD KLIMA Gruppen oppsto i forrige årtusen som et samarbeid mellom nord og sør. Vi er adskilte firmastrukturer med felles målsettinger ang. administrasjons- og produksjonsstrukturer. Våre mål går på levering og montering av tekniske anlegg basert på egne ansatte og komplett produksjonsapparat så som prosjektering- og prosjektledere, montører med utspring i eget plateverksted og servicepersonell med kompetanse på alt innen varme-, ventilasjons- og kjøleanlegg. Nøkterne strukturer i alle ledd skal tjene kundene og til slutt miljøet som et bidrag til fellesskapets beste.

02HISTORIE

I klimaskillet mellom øst og vest, nord og sør, midt i Dovrefjell, og langt fra allfarvei, ligger URD-vatnet. Her lever moskusen sammen med urinnvånerene villrein og fjellrype, - i ren og frisk norsk fjelluft. Moskusen har vist enestående evne til å tilpasse seg det skiftende klimaet, og trives med det. Kroppen beskyttes mot ytre påvirkninger og gjør livet behagelig. Samtidig gjør den det med et minimum av energibruk. Som klimaentrepenører er det mye av den samme utfordringen vi møter hver dag: "Hvordan skal vi med et lavest mulig energiforbruk skape et godt og stabilt inneklima for våre kunder, uansett klima ute?" URD KLIMA er i dag to samarbeidende firma i Sandnes og Oppdal. Vi arbeider hver dag for å løse disse utfordringene i samarbeid med våre kunder. Mange av oss har vandret i disse områdene og for oss symboliserer URD KLIMA ren norsk luft.

02SENTRAL GODKJENNING

URD Klima Oppdal AS har sentral godkjenning iht.Plan og Bygningslov av 2010. Godkjenningen er i tiltaksklasse 3 innen prosjektering og utførelse, for de fagområder vi arbeider med.

Sentral godkjenning av foretak for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven

Image