Tjenester

01Om oss

URD Klima Service Oppdal AS ble etablert i 2003 ved at URD Klima Oppdals servicepersonell og Taftø AS ble til ett firma.

Våre satsingsområder er service på ventilasjon- kulde- og varmepumpeinstallasjoner, samt montering av kulde og varmepumpeanlegg.

Vi satser på høyt servicenivå og høy kvalitet til fornuftige priser. Tiden har vist at vi satset riktig. Vi har fått vår belønning i form av oppgaver og tillit fra fornøyde oppdragsgivere. Vi startet med 4 ansatte i 2003, alle med ventilasjon, inneklima og kulde som fagområde og vi er nå totalt 11 ansatte.

Vi er automatikere, kjølemontører og mekanikere med høy entusiasme for faget vårt. Firmaet er F-gassertifisert og 5 av våre ansatte har F-gassertifikat kategori 1.

02Tjenester

Vi er spesialister på service. Teamet vårt har topp kompetanse og erfaring på vedlikehold og rehabilitering av kulde, inneklima- og ventilasjonsanlegg.

Våre serviceavtaler er fleksible, individuelt utformet og bygger på klimabehov på anlegget ditt, og ikke minst på egen service beredskap. Våre vanligste serviceavtaler omfatter service besøk to ganger årlig. Vi inspiserer anlegget, utfører funksjonskontroller, justerer og skifter filtre og slitedeler når det er påkrevet. Hvert service besøk følges av en sjekkliste som dokumenterer utført arbeide, og som gir utførlig beskrivelse av anleggets tilstand. Om våre besøk avdekker behov for fornyelser utover normal utskiftning av reservedeler, spesifiserer vi og følger opp med kostnadsoverslag på nødvendig rehabilitering. En vanlig del av våre serviceavtaler er vår responsgaranti som sikrer deg rask utrykning om anlegget skulle svikte mellom to serviceavtaler.

Avtale med de fleste leverandørene av inneklimautstyr gir oss adgang til originale reservedeler, når dette er påkrevet. I andre situasjoner velger vi markedets mest anerkjente produkter til fornuftige priser.

Noen av våre leverandører og samarbeidspartnere

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
Image